Thursday, November 02, 2006

GOGUN yedinci KATI MELEKLERE YUKSEK GELMEZ


SEYTAN BIR ADAMI nefis YEMEK KOKULARI GELEN Bi ODAYA GOTURUR. ODANIN ORTASINDA BUYUK bir TENCERE VE cevresinde OTURAN insanlar VARDIR. ', 'BU ÇOK ZAYIF,bir deri bir kemik KALMIS insanlar ACIYLA inlemektedir. CEHENNEME yeni GELEN BU ADAM tencerenin cevresindeki insanlarin ellerinde KEPCEYE BENZER,UZUN SAPLI KASIKLAR GORUR. KASIKLAR ellerine BAGLIDIR.KASIGI TENCEREYE daldirabilmekte AMA hicbir SEY yiyememektedirler CUNKU KASIKLARIN SAPI O KADAR UZUNDUR ki,ellerindeki KASIKLARI bir TURLU AGIZLARINA goturememektedirler..!

LUTFEN DER ADAM ''BANA birde cenneti gösterir misin?

ELBETTE DER SEYTAN "SONSUZLUKTA birkac dakikanin NE onemi VAR" DER VE ONU CENNETE GOTURUR.

ADAM CENNETE girince HEM COK SASIRIR HEMDE KAFASI KARISIR.GORDUGU MANZARANIN cehennemdekinden hicbir FARKI YOKTUR. YALNIZCA insanlar MUTLU VE SAGLIKLIDIR KAHKAHALARLA gulmektedirler..

"ANLAYAMADIM DER. HERSEY AYNI, herkesin ellerine BAGLI UZUN SAPLI KASIKLAR VAR VE hepsi DE bir tencerenin cevresinde OTURUYORLAR. FARKLI OLAN nedir..?

NEDEN BURASI CENNET "SEYTAN ADAMIN SORUSUNU YANITLAMAZ TAM CIKARKEN ADAM BASINI bir KEZ DAHA cevirir VE OLAN biteni ANLAR. HERKES ellerindeki UZUN SAPLI KASIKLARLA birbirlerini beslemektedir.....!

SONUC icin SOZLER:

"hepimiz bir BUTUNUN PARCASIYIZ VE hepimizin bir BASKASINA gereksinimi VAR..!

"hepimiz birbirimizin TEK KANATLI melegiyiz. Ucabilmemiz icin KUCAKLASMAMIZ gerekir"

BU OYKU DR. JOHN M.EADES''IN "GOGUN yedinci KATI MELEKLERE YUKSEK GELMEZ" ADLI kitabindan ALINMISTIR.

No comments: